نوشته شده توسط : شهر مفتول

توری پرسی از انواع توری های صنعتی می باشد که از نظر ظاهری شباهت های بسیاری با توری سرندی دارد. تولید توری پرسی به وسیله مفتول گالوانیزه و مفتول سیاه انجام می گیرد.

در فرآیند تولید توری پرسی، ابتدا فولاد را در یک کوره‌ای با دمای 450 درجه حرارت می‌دهند. سپس بعد از زمان مشخصی آن را خارج کرده و با لایه‌ای از جنس کربن و اکسیژن می‌پوشانند. بعد از آن، این ماده را تحت فشار قرار داده و به شکل مفتول، با اندازه‌های مشخص و به صورت دنده ای و مواج در می‌آورند و پس از ان به وسیله دستگاه های مختلفی آن از طریق این مفتول های مواج چشمه های به صورت مربع و یا مستطیل شکل در می آورند.

این روش تولید توری به دلیل داشتن مفتول های موجی شکل که درون هم بافته شده و پرس می شوند دارای مقاومت و داوم بالا و البته زیبایی خاصی هم هست و هیچگونه جوشی در محل تقاطع این میله‌های عمودی و افقی داده ایجاد نمی شود.



:: برچسب‌ها: توری پرسی , توری سرندی , مفتول گالوانیزه ,
:: بازدید از این مطلب : 314
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 18 ارديبهشت 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : شهر مفتول

در ساختمان سازی مصالح بسیاری مورد نیاز است که هریک مربوط به ساخت قسمتی از ساختمان هستند. در واقع عدم وجود هریک از این مصالح باعث ناقص شدن روند ساخت می شود. یکی از مصالح مهم و کاربردی در ساختمان سازی، تیرچه ها هستند که در انواع تیرچه فلزی کرومیت و تیرچه بتنی موجودند

تیرچه کرومیت یا فلزی نوعی تیرچه پیش ساخته همانند تیرچه سفالی فندوله ای و بتنی است، البته با این تفاوت که در بال تحتانی یا پاشنه آن به اینکه از دو میلگرد و بتن، از ورق فولادی 3 یا 4 میل ، و در بال فوقانی تیرچه فلزی به جای 1 عدد میلگرد از نبشی استفاده می شود.

به دلیل وابستگی قیمت تیرچه فلزی به قیمت انواع میلگرد از جمله میلگرد ساده و میلگرد آجدار و همچنین سایر آهن آلات و قیمت سیمان و بتن دسترسی به قیمت آن برای مهندسان و سازندگان ساختمان کمی دشوار است به همین دلیل برای خرید آن می توانید به سایت شهر مفتول مراجعه نمایید.



:: برچسب‌ها: تیرچه بتنی , تیرچه کرومیت , میلگرد ساده ,
:: بازدید از این مطلب : 325
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 8 ارديبهشت 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : شهر مفتول

واتراستاپ ، یک نوار لاستیکی که جهت جلوگیری از حرکت آب داخل شکاف های بتن استفاده می شود. این قطعه، عنصری مهم و تاثیر گذار در ضد آب بودن کل سازه و نگهداری از آن در برابر آب است. واتراستاپ ، محصولی از جنس پی وی سی می باشد که به دلیل خاصیت ذاتی pvc قابلتیت انعطاف بالایی داشته و این خاصیت آن را تبدیل به محصولی کاملا انعطاف پذیر با الاستیسیته بالا نموده است.

 واتر استاپ ها برای آب بندی درزهای اجرایی و درزهای انبساط در سازه های بتنی آبی استفاده می شود. اهمیت واتر استاپ ها را در سازه های آبی می توان به مانند بادبند ها در سازه ها عنوان نمود. واتراستاپ طول مسیر جریان و حرکت آب را طولانی می کند تا آب نتواند نشت کند.

یکی از کاربرد های واتراستاپ، استفاده از آن در استخر می باشد؛ در هنگام به کار بردن واتراستاپ در استخر، بعد از بستن میلگرد ساده و میلگرد آجدار توسط سیم آرماتوربندی نوار واتراستاپ را بین دو ردیف میلگرد قرار می دهند.



:: برچسب‌ها: واتراستاپ , میلگرد ساده , سیم آرماتوربندی ,
:: بازدید از این مطلب : 363
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 5 ارديبهشت 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : شهر مفتول

پشم شیشه ، محصولی پرکاربرد در صنعت ساختمان سازی می باشد که از الیاف معدنی ساخته می شود. این محصول ساختمانی همانند یونولیت نوعی عایق صوتی و حرارتی به شمار می رود که متشکل از مواد بازیافت شده از شیشه ذوب شده همراه با مقداری ماسه معمولی و رزین است.  پشم شیشه به صورت رشته  های پشم شیشه یا شیشه ای تولید می شود و شامل الیاف استوانه ای نسبتا کوتاه طولی است.

پشم شیشه برای دما های مختلف و کاربرد های گوناگونی مناسب می باشد. به گونه ای که در برخی از کاربرد های خاص، این ماده قادر است تا دمای 450 درجه سانتی گراد نیز مورد استفاده قرار گیرد.

از کاربرد های متنوع پشم شیشه می توان به استفاده از آن در ساخت مخازن، ساندویچ پانل، عایق کاری های حجیم، مانند عایق کاری های ساختمانی و صنعتی و همچنین استفاده از آن در سقف های شیروانی به عنوان عایق دما می توان نام برد. استفاده از پشم شیشه در سقف های شیرذوانی به گونه ای است که آن را به وسیله سیم آرماتوربندی به قوطی های زیر شیروانی متصل می کنند.



:: برچسب‌ها: پشم شیشه , یونولیت , سیم آرماتوربندی ,
:: بازدید از این مطلب : 250
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 5 ارديبهشت 1400 | نظرات ()