نوشته شده توسط : شهر مفتول

همانطور که مي دانيد يکي از مواد اوليه در ساخت و توليد انواع توري و محصولات فلزي، سيم مفتول يا مفتول گالوانيزه مي باشد. از اين رو مي توان گفت مفتول گالوانيزه يکي از محصولات مفتولي پر کاربرد در صنايع مختلف به شمار مي رود که داراي خواص و کارکرد هاي متعددي مي باشد. به دليل استفاده از اين محصول در ساخت انوع توري ها مانند توري حصاري ، توري مش ، توري مرغي و… يکي از محصولات پر فروش در شهر مفتول مي باشد که با قيمتي بسيار مناسب به مشتري عرضه مي گردد.

مفتول سفيد يا همان مفتول گالوانيزه ، در واقع سيمي است که از ابتدا از مفتول سياه ساخته مي شود.

سيم مفتول گالوانيزه داراي مقاومت  و استحکام بالايي مي باشد، از اين رو از اين محصول مي توان براي ايجاد امنيت استفاده نمود، به اينم صورت که از مفتول گالوانيزه در توليد انواع توري ها از جمله فنس ، توري مرغي ، توري گابيون و… استفاده کرده و اين نوع توري ها را براي محافظت از زمين ها و مناطق خصوصي خود به کار ببريد.

حصار ساخته شده از سيم مفتول گالوانيزه از ورود حيوانات و سارقان جلوگيري مي کند. در برخي موارد، مفتول گالوانيزه نيز در بالاي نرده ها قرار مي گيرد تا از صعود سارقان  جلوگيري کنند. از اين رو مي توان گفت مفتول گالوانيزه يا مفتول سفيد ، کاربرد و نقش مهمي در ايجاد امنيت براي محيط هاي مورد نظر شما دارد.



:: برچسب‌ها: سیم مفتول , مفتول گالوانیزه , توری مش , توری حصاری ,
:: بازدید از این مطلب : 310
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 23 تير 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : شهر مفتول

همانطور که مي دانيد محصولات فولادي در انواع مختلف و شکل هاي مختلفي توليد مي شود که هر کدام کاربرد هاي مختص به خود را دارند. يکي از محصولات مهم فولادي که نقش مهمي در ساختمان و ساخت و ساز دارد و در به عبارتي يکي از مصالح حياتي و مهم در صنعت ساختمان به شمار مي رود، ميلگرد مي باشد. ميلگرد همانطور که مي دانيد در انواع ميلگرد ساده و ميلگرد آجدار به روش هاي متفاوتي و طي مراحل خاصي توليد مي شود. از اين رو ما تصميم گرفتيم در اين مقاله در خصوص روش ساخت ميلگرد ساده در سايز هاي گوناگون و مراحلي که در فرآيند توليد آن طي مي شود را براي شما عزيزان بررسي کنيم. پس با ما همراه باشيد.

روش توليد و ساخت ميلگرد ساده

روش ساخت و توليد ميلگرد ساده بر روي خواص مکانيکي و فيزيکي و ظاهر آن تاثير به سزايي دارد. اين در حالي است که رعايت نکردن روش توليد استاندارد و يا خريد ميلگرد نامناسب در سايز هاي اشتباه ، براي يک منطقه جغرافيايي، ممکن است زيان هاي جبران ناپذيري را به بار آورد. کارخانه هاي هر کشور، فرآيند توليد خود را بر اساس شرايط اقليمي و نياز بازار همان کشور انتخاب مي کنند که به 4 روش متداول است و از آن جايي که احداث و راه اندازي خط توليد ميلگرد ساده بسيار پر هزينه و زمان بر است، اين فرآيند پس از تاسيس کارخانه تغييري نمي کند.

در مجموع، روش توليد ميلگرد هاي ساده به اين صورت است که ابتدا آهن در کوره هاي عظيمي ذوب شده و پس از کشش هاي متوالي، شکلي مانند استوانه به خود مي گيرد. سپس استوانه مذکور برش خورده و ميلگرد ساده توليد مي شود که در نهايت ميلگرد توليدي، خنک شده تا براي بسته بندي آماده گردد.

فرآيند توليد ميلگرد ساده

مراحل ساخت ميلگرد ساده به روش نورد گرم

به طور کلي، فرآيند توليد اکثر مقاطع فولادي همچون ميلگرد، تيرآهن، نبشي و... مستلزم توليد شمش فولادي و يا همان بيلت است. از اين رو، مراحل اوليه توليد ميلگرد ساده و ساخت آن با توليد بيلت آغاز مي شود.

پس آن که شمش ها توليد شد، حال بايد براي ساخت ميلگرد ساده آن ها را آماده کرد که اين کار با قرار دادن شمش ها در کوره هاي با دماي 1100 درجه سانتي گراد ( درجه نرم شوندگي ) انجام مي گيرد. لازم به ذکر است که بيلت ها يا همان شمش ها را از طريق يک سري جک هاي هيدروليکي در اين کوره قرار  مي دهند و وقتي داخلي کوره قرار گرفتند به وسيله ي جريانات گردآبي در دماي بالا جهت نورد آماده مي شوند.

بعد از رسيدن شمش ها به دماي مورد نظر، جهت ارسال به خط توليد نورد آماده مي شوند. طي اين فرآيند شمش فولادي نرم شده و از بين غلتک هايي با سايز هاي متفاوت عبور مي کند. با انجام اين فرآيند طي مراحلي که انجام مي گيرد سطح مقطع آن ها به دايره و قطر مناسب مي رسد. در طي اين مراحل در توليد ميلگرد ساده ، از قطر آن کاسته مي شود و طول آن افزايش مي يابد. به اين مرحله مرحله رافينگ مي گويند. به عبارتي فرآيند رافينگ طي سه مرحله از قطر شمش ها مي کاهد و به طول آن ها مي افزايد. بعد از مرحله رافينگ بدون گذراندن مراحل استندها ( مرحله استند براي آجدار کردن ميلگرد استفاده مي شود و در ميلگرد ساده کارايي ندارد ) به مرحله قيچي متراژ مي روند که جهت برش ميلگرد هاي توليد شده در طول هاي مشخص بکار برده مي شود.

سپس ميلگرد هاي ساده توليدي در زيرگيوتين هاي بسته بندي، طبق استاندارد ايزيري ايران ( ISIRI ) برش داده شده و در مرحله آخر به صورت بنديل بسته بندي مي شوند.

بنديل به مقداري ميلگرد که با استفاده از مفتول به هم بسته شده اند گفته مي شود. براي اين کار بايد از افراد متخصص استفاده شود، زيرا در صورتي که محکم به هم بسته نشوند، احتمال به وجود آمدن مشکل در حمل و نقل آن ها وجود دارد.

مراحل ساخت ميلگرد ساده به روش نورد سرد

توليد ميلگرد ساده در روش نورد سرد ، تا مرحله رافينگ که به صورت سه مرحله اي انجام مي گيرد، همانند روش نورد گرم ادامه دارد. اما پس از اين مرحله در روش نورد سرد، شمش وارد مرحله خنک کاري شده و سرد مي شود.

پس از انجام فرآيند خنک کاري، شمش ها از نو وارد مرحله نورد مي شوند اما به دليل اينکه در اين روش نرم شدگي وجود ندارد اين بار تعداد غلطک هاي بيشتري براي توليد ميلگرد ساده مورد نياز است.

توليد ميلگرد ساده به روش نورد سرد سبب مي شود مقاومت و سختي اين محصول افزايش چشمگيري داشته باشد و محصولي با مقوامت بالا توليد شود.

توليد و ساخت ميلگرد ساده

مراحل ساخت ميلگرد ساده به روش ترمکس

توليد ميلگرد ساده به روش ترمکس شايد مقرون به صرفه و اقتصادي به نطر برسد اما طي اين روش ، از مقاومت و سختي ميلگرد کاسته مي شود که شايد براي استفاده در کاربرد هاي مختلف مناسب نباشد.

در روش ترمکس در ساخت ميلگرد ساده ، ميلگرد توليدي در فرآين نورد گرم را با ورود به محفظه خنک سازي که همانند يکي لوله است، به سرعت با آب و روغن خنک مي کنند. که سبب شکننده شدن ميلگرد خواهد شد. اما به دليل سرعت بالاي اين مرحله که سبب داغ ماندن مرکز ميلگرد مي شود، در مرحله بعدي اين گرما به سطح ميلگرد آمده و سبب افزايش شکل پذيري اين محصول خواهد شد.

مراحل ساخت ميلگرد ساده به روش آلياژسازي ( ميکرو آلياژي )

فرآيند توليد ميلگرد ساده به روش ميکرو آلياژي ، بسيار مشابه فرآيند نورد گرم مي باشد و تنها تفاوت اين دو روش توليد ، در اين مي باشد که در فرآيند آلياژسازي مي توان عناصر آلياژي مانند واناديوم، نيوبيوم، تيتانيوم و... به فولاد افزود و اين کار سبب مي شود خواص مکانيکي و فيزيکي محصول به طور کامل تغيير کند و براي استفاده در کاربرد هاي مختلف مناسب شود.

با توليد و ساخت ميلگرد هاي ساده به روش آلياژسازي ، خواص مکانيکي و فيزي مرکز و سطح ميلگرد يکسان خواهد بود؛ زيرا ميلگرد در دماي هوا سرد خواهد شد.

کلام آخر

با توجه به مطالب گفته شده در خصوص روش توليد و ساخت ميلگرد و شرح مراحل فرآيند اين محصول، اکنون با آگاهي کامل تري مي توانيد اين محصول را خريداري و استفاده نماييد. لازم به ذکر است که اگر قصد خريد ميلگرد ساده در سايز هاي مختلف از جمله 10 و 6.5 و 5.5 را داريد مي توانيد با مراجعه به سايت شهر مفتول اين محصول را تهيه نماييد. 

شهر مفتول با ارائه انواع محصولات مفتولي مانند مفتول گالوانيزه ، مفتول مسوار ، و انواع محصولات فولادي مانند ميلگرد و تيرچه کروميت و بتني آماده ارائه انواع خدمات به شما عزيزان مي باشد. براي خريد مي توانيد با شماره 54483_021 تماس حاصل فرماييد.



:: برچسب‌ها: مفتول گالوانیزه , میلگرد ساده , تیرچه کرومیت ,
:: بازدید از این مطلب : 332
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 13 تير 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : شهر مفتول

در حال حاضر از تيرچه در انواع مختلف استفاده هاي گوناگوني مي شود. از جمله آن مي توان به ساختمان سازي اشاره کرد. امروزه يکي از متداول ترين روش ها در سخت و ساز سقف ها استفاده از تيرچه سقفي است. تيرچه سقفي به طور کلي به دو دسته ي تيرچه بتني و کروميت تقسيم مي شود. کاربرد هر کدام از اين تيرچه ها در موارد گوناگون متفاوت است و تفاوت هاي زيادي با يکديگر دارند. در ادامه اين مطلب، شهر مفتول قصد دارد انواع تيرچه را به شما عزيزان معرفي کرده تا با موارد استفاده از هر کدام از اين محصول آشنا شويد و اطلاعات مفيدي کسب نماييد.

انواع تيرچه سقفي

تيرچه قطعه اي است پيش ساخته که از فولاد و بتن توليد مي شود و با قرار گيري بلوک ها در روي آن به عنوان قالب بتن پوششي ، مقطع T شکل مناسبي را تشکيل مي دهند. تيرچه سقفي که بيشترين استفاده و کاربرد را در ايران دارد انواع مختلفي دارند که در ادامه براي شما شرح خواهيم داد.

تيرچه سقفي کروميت فلزي

تيرچه کروميت از انواع تيرچه هاي سقفي محسوب مي شود و معمولا به تيرچه فولادي يا فلزي نيز معروف است. تيرچه هاي سقفي فلزي که به کروميت هم شهرت دارند يکي از متداول ترين مصالح و مواد مورد استفاده در ساخت و ساز سقف ها هستند. اين نوع تيرچه از يک تسمه با ورق که در بال تحتاني قرار گرفته است و با کمک يک نبشي در ناحيه بال فوقاني تيرچه، ميلگرد ساده 10 يا 12 به شکلي زيگزاگي است که اتصال آن با کمک جوش به نبشي و ورقه صورت گرفته است.

در اين نوع تيرچه در بالا از نبشي استفاده مي شود در وسط يک رديف ميلگرد زيگزاگ و در پايين از يک ورق به عنوان پاشنه استفاده مي شود. اين نوع تيرچه سرعت اجراي کار را بالا برده و قدرت ايستايي بسيار بالايي دارد. تيرچه سقفي فلزي به عنوان يکي از اجزاي باربر در ساخت و ساز است که از آن براي پوشاندن سقف هاي ساختمان هاي اداري و مسکوني استفاده مي شود و با استفاده از اين نوع تيرچه، سقف ها ضخامت کمتر اما استحکام بالاتري دارند. در هنگام استفاده از اين نوع تيرچه سقفي مصرف بلوک در حدود 25 تا 30 درصد کاهش پيدا مي کند که علت آن فاصله بيشتر تيرچه هاي کروميت است که در حدود 70 سانتي متر مي باشد.

تيرچه سقفي کروميت

تيرچه سقفي بتني يا بلوک

يکي از پرکاربرد ترين انواع تيرچه هاي سقفي ، تيرچه بتني يا تيرچه بلوک مي باشد که مي توان آن را براي انواع ساختمان ها استفاده کرد. اين نوع تيرچه از دو ميلگرد فولادي در بال تحتاني و از يک ميلگرد فولادي در بال فوقاني و چند آرماتور فولادي زيگزاگ که به صورت تک يا دوبل به ساير آرماتور در بال تحتاني و فوقاني جوش داده شده تشکيل مي گردد.

يکي از مهم ترين دلايلي که در ساخت و سازها از تيرچه بتني استفاده مي کنند اين است که قابليت تحت پوشش قرار دادن مساحت هاي بيشتر را دارد. سقف هايي که با استفاده از اين مصالح ساخته مي شوند مقاومت بالايي در برابر آتش سوزي دارند. تيرچه هاي بتني که در سقف هاي ساختمان هاي مختلف به کار مي روند قابليت نصب بسيار آساني دارند.

تيرچه هاي بتني بلوک در انواع گوناگون و شکل هاي مختلفي قابل توليد مي باشند که انواع آن شامل دو نوع تيرچه زير است:

·        تيرچه خرپايي

اين نوع تيرچه از خرپاي فولادي و پاشنه بتني تشکيل شده است و در صورتي که داراي قالب سفالي باشد، تيرچه ي کفشکدار ناميده مي شود. اين نوع تيرچه از عضو کششي، ميلگرد هاي عرضي، ميلگرد بالايي بتن پاشنه تشکيل شده است.

·        تيرچه پيش تنيده

اين نوع تيرچه سقفي از 3 الي 7 عدد ميلگرد پيش تنيدگي تشکيل شده است که تا دهانه 12 متر قابل اجرا مي باشد و در حال حاضر ارزان ترين و مقرون به صرفه ترين تيرچه بازار است . نسبت به ساير تيرچه ها جک کمتري نياز دارد و بتن ريزي سقف در هنگام استفاده از تيرچه پيش تنيده به صورت يکپارچه انجام شده و استفاده از بتن کاهش مي يابد.

تيرچه سقفي بتني

تيرچه سقفي صنعتي

تيرچه سقفي صنعتي عملکردي شبيه به تيرچه بتني و سفالي سنتي دارد و از خرپايي فلزي ساخته شده است. نوع ديگري از اين تيرچه ها نيازيت نام دارد که ساختمان آن کاملا فلزي است عملکرد اين نوع تيرچه سقفي مانند کروميت است ايستايي بالايي دارد و احتياج به شمع بندي در زير سقف ندارد. درواقع در اين تيرچه‌ها، به جاي اتصال توسط جوش الکتريکي ( در تيرچه هاي سنتي )  به وسيله جوش مقاومتي يا همان نقطه جوش به آرماتورهاي تحتاني و فوقاني متصل مي گردند.

تيرچه سقفي نيازيت

تيرچه هاي نيازيت کاملا فلزي بوده و در بال فوقاني تيرچه يک سپري  و در بال تحتاني تسمه فلري  و به جاي استفاده از ميلگرد به شکل زيگزاگ از آرماتورهايي به صورت خرپا استفاده مي شود.

تفاوت تيرچه نيازيت با تيرچه هاي ديگر، عدم نياز به بتن در جان تيرچه مي باشد به طوري که بلوک هاي سقفي کاملا به آرماتورهاي خرپاي تيرچه چسبيده و بتن فقط روي سقف و اطراف بال فوقاني تيرچه را مي پوشاند.

کلام آخر

با توجه به مطالب فوق در خصوص انواع تيرچه سقفي مي توانيد از شهر مفتول با آگاهي بيشتري اين محصول را خريداري نماييد. براي خريد تيرچه سقفي در انواع مختلف آن مي توانيد با شماره 54483_021 تماس حاصل نماييد و از مشاوره رايگان پيش از خريد نيز بهره مند شويد. 



:: برچسب‌ها: میلگرد ساده , تیرچه بتنی , تیرچه کرومیت ,
:: بازدید از این مطلب : 298
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 8 تير 1400 | نظرات ()